jueves, 5 de julio de 2012

Xocolata Torras. Cornellà de Terri.




Tots els seus productes estan  lliures de glúten per tant són aptes per a celíacs

Productes amb sucre o sense, en aquest últim cas, usant edulcurants artificials com el maltitol  o de naturals com l'estévia.

Productes:

Rajoles de:

30g amb llet, negra i blanca),

75g al 70 i 51% de cacau,  negre  amb banana o mango, o menta o taronja o blat de moro torrat o nibs de cacau o de cafè, o amb llet, llet i avellanes, llet i atmetlles, llet i cereals, blanca, blanca amb maduixes, blanca amb kiwi, blanca amb baies de Goji.

150g Negre amb avellanes o atmetlles senceres o amb nabius sencers.

200g negre per fondre.

 Fondue de xocolata, galetes de soja,  xocolata a la tassa, crema de cacau,

Amb estévia: xocolata negra 100g, xocolata negra amb avellanes 125g, xocolata amb fruits del bosc 125g.

Cobertura de xocolata negra en gotes, cobertura de xocolata blanca en gotes.


Xocolata amb Estévia,
 http://www.dolcarevolucio.cat/es/las-plantas/




Retall de diari a Diari de Girona

No hay comentarios:

Publicar un comentario