sábado, 21 de julio de 2012

Cargol Bover. Granja, cria i distribució de cargols. Sant Andreu Salou


Venta de cargols i ous de cargol

http://www.cargolbover.com/
http://www.gastroteca.cat/es/ficha-dondecomprar/cargol-bover/

Video(min 3.35):http://www.tv3.cat/videos/3453651/Espai-Terra--01042011

Propietats nutricionals i indicacions segons: http://www.consumer.es/web/es/alimentacion/tendencias/2008/09/23/180154.php





Som productors de cargol.
La nostra granja està en funcionament des del 2005, és de cicle complet, és a dir, comencem amb la reproducció dels cargols i els cuidem fins que són òptims per al consum.
Venem a restaurants i a particulars  i la nostra producció es basa en la qualitat.
L’espècie que criem és l’Hèlix Aspersa. A la nostra granja reproduïm les millors condicions perquè els cargols creixin i visquin bé des que neixen fins que són adults. Durant tot l’any venem cargol d’alta qualitat, amb la closca ben dura i amb la garantia d’una alimentació equilibrada i natural.
Estan perfectament purgats i llestos per cuinar. (font: http://www.cargolbover.com/)



VALOR NUTRICIONAL DEL CARGOL

Taula: Llista de nutrients per 100g de cargol en crú, sense clova evidentment.  Les dades nutricionals  estan obtingutdes per USDA National Nutrient Standard Reference, release 19 (2006) (Departament d'Agricultura d'Estats Units).
Nutrients
Units of measurement for nutrients
Nutrient content per 100 grams of snail
Water
g
79.20
Energy
kcalorie
90
Energy
kj
377
Protein
g
16.10
Total lipid (fat)
g
1.40
Ash
g
1.30
Carbohydrate, by difference
g
2.00
Fiber, total dietary
g
0.0
Sugars, total
g
0.00
Minerals
Calcium, Ca
mg
10
Iron, Fe
mg
3.50
Magnesium, Mg
mg
250
Phosphorus, P
mg
272
Potassium, K
mg
382
Sodium, Na
mg
70
Zinc, Zn
mg
1.00
Copper, Cu
mg
0.400
Selenium, Se
mcg
27.4
Vitamins
Vitamin C, total ascorbic acid
mg
0.0
Thiamin
mg
0.010
Riboflavin
mg
0.120
Niacin
mg
1.400
Vitamin B-6
mg
0.130
Folate, total
mcg
6
Folic acid
mcg
0
Folate, food
mcg
6
Folate, DFE
mcg_DFE
6
Vitamin B-12
mcg
0.50
Vitamin B-12, added
mcg
0.00
Vitamin A, IU
IU
100
Vitamin A, RAE
mcg_RAE
30
Retinol
mcg
30
Vitamin E (alpha-tocopherol)
mg
5.00
Vitamin E, added
mg
0.00
Vitamin K (phylloquinone)
mcg
0.1
Lipids
Fatty acids, total saturated
g
0.361
4:0
g
0.000
6:0
g
0.000
8:0
g
0.000
10:0
g
0.000
12:0
g
0.000
14:0
g
0.056
16:0
g
0.249
18:0
g
0.051
Fatty acids, total monounsaturated
g
0.259
16:1 undifferentiated
g
0.048
18:1 undifferentiated
g
0.211
20:1
g
0.000
22:1 undifferentiated
g
0.000
Fatty acids, total polyunsaturated
g
0.252
18:2 undifferentiated
g
0.017
18:3 undifferentiated
g
0.000
18:4
g
0.015
20:4 undifferentiated
g
0.000
20:5 n-3
g
0.119
22:5 n-3
g
0.099
22:6 n-3
g
0.000
Cholesterol
mg
50
Other
Alcohol, ethyl
g
0.0
Caffeine
mg
0
Theobromine
mg
0
Carotene, beta
mcg
0
Carotene, alpha
mcg
0
Cryptoxanthin, beta
mcg
0
Lycopene
mcg
0
Lutein + zeaxanthin
mcg
0

References:

Su, X. Q., Antonas, K. N., and Li, D. 2004. Comparison of n-3 polyunsaturated fatty acid contents of wild and cultured Australian abalone. International Journal of Food Sciences and Nutrition, 55(2): 149 - 154 .

Saldanha, T., Gaspar, A., Santana, D. M. da. N. 2001. Composition of meat from the snail (Achatina Fulica) produced in Iguape, SP. Higiene-Alimentar, 15(85): 69-74.


No hay comentarios:

Publicar un comentario