Venta de cargols i ous de cargol
http://www.cargolbover.com/
http://www.gastroteca.cat/es/ficha-dondecomprar/cargol-bover/
Video(min 3.35):http://www.tv3.cat/videos/3453651/Espai-Terra--01042011
Propietats nutricionals i indicacions segons: http://www.consumer.es/web/es/alimentacion/tendencias/2008/09/23/180154.php
Som productors de cargol.
La nostra granja està en funcionament des del 2005, és de cicle complet, és a dir, comencem amb la reproducció dels cargols i els cuidem fins que són òptims per al consum.
Venem a restaurants i a particulars i la nostra producció es basa en la qualitat.
L’espècie que criem és l’Hèlix Aspersa. A la nostra granja reproduïm les millors condicions perquè els cargols creixin i visquin bé des que neixen fins que són adults. Durant tot l’any venem cargol d’alta qualitat, amb la closca ben dura i amb la garantia d’una alimentació equilibrada i natural.
Estan perfectament purgats i llestos per cuinar. (font: http://www.cargolbover.com/)
VALOR NUTRICIONAL DEL CARGOL
Taula: Llista de nutrients per 100g de cargol en crú, sense clova evidentment. Les dades nutricionals estan obtingutdes per USDA National Nutrient Standard Reference, release 19 (2006) (Departament d'Agricultura d'Estats Units).
Nutrients |
Units of measurement for nutrients
|
Nutrient content per 100 grams of snail
|
Water |
g
|
79.20
|
Energy |
kcalorie
|
90
|
Energy |
kj
|
377
|
Protein |
g
|
16.10
|
Total lipid (fat) |
g
|
1.40
|
Ash |
g
|
1.30
|
Carbohydrate, by difference |
g
|
2.00
|
Fiber, total dietary |
g
|
0.0
|
Sugars, total |
g
|
0.00
|
Minerals | ||
Calcium, Ca |
mg
|
10
|
Iron, Fe |
mg
|
3.50
|
Magnesium, Mg |
mg
|
250
|
Phosphorus, P |
mg
|
272
|
Potassium, K |
mg
|
382
|
Sodium, Na |
mg
|
70
|
Zinc, Zn |
mg
|
1.00
|
Copper, Cu |
mg
|
0.400
|
Selenium, Se |
mcg
|
27.4
|
Vitamins | ||
Vitamin C, total ascorbic acid |
mg
|
0.0
|
Thiamin |
mg
|
0.010
|
Riboflavin |
mg
|
0.120
|
Niacin |
mg
|
1.400
|
Vitamin B-6 |
mg
|
0.130
|
Folate, total |
mcg
|
6
|
Folic acid |
mcg
|
0
|
Folate, food |
mcg
|
6
|
Folate, DFE |
mcg_DFE
|
6
|
Vitamin B-12 |
mcg
|
0.50
|
Vitamin B-12, added |
mcg
|
0.00
|
Vitamin A, IU |
IU
|
100
|
Vitamin A, RAE |
mcg_RAE
|
30
|
Retinol |
mcg
|
30
|
Vitamin E (alpha-tocopherol) |
mg
|
5.00
|
Vitamin E, added |
mg
|
0.00
|
Vitamin K (phylloquinone) |
mcg
|
0.1
|
Lipids | ||
Fatty acids, total saturated |
g
|
0.361
|
4:0 |
g
|
0.000
|
6:0 |
g
|
0.000
|
8:0 |
g
|
0.000
|
10:0 |
g
|
0.000
|
12:0 |
g
|
0.000
|
14:0 |
g
|
0.056
|
16:0 |
g
|
0.249
|
18:0 |
g
|
0.051
|
Fatty acids, total monounsaturated |
g
|
0.259
|
16:1 undifferentiated |
g
|
0.048
|
18:1 undifferentiated |
g
|
0.211
|
20:1 |
g
|
0.000
|
22:1 undifferentiated |
g
|
0.000
|
Fatty acids, total polyunsaturated |
g
|
0.252
|
18:2 undifferentiated |
g
|
0.017
|
18:3 undifferentiated |
g
|
0.000
|
18:4 |
g
|
0.015
|
20:4 undifferentiated |
g
|
0.000
|
20:5 n-3 |
g
|
0.119
|
22:5 n-3 |
g
|
0.099
|
22:6 n-3 |
g
|
0.000
|
Cholesterol |
mg
|
50
|
Other | ||
Alcohol, ethyl |
g
|
0.0
|
Caffeine |
mg
|
0
|
Theobromine |
mg
|
0
|
Carotene, beta |
mcg
|
0
|
Carotene, alpha |
mcg
|
0
|
Cryptoxanthin, beta |
mcg
|
0
|
Lycopene |
mcg
|
0
|
Lutein + zeaxanthin |
mcg
|
0
|
References:
Su, X. Q., Antonas, K. N., and Li, D. 2004. Comparison of n-3 polyunsaturated fatty acid contents of wild and cultured Australian abalone. International Journal of Food Sciences and Nutrition, 55(2): 149 - 154 .
Saldanha, T., Gaspar, A., Santana, D. M. da. N. 2001. Composition of meat from the snail (Achatina Fulica) produced in Iguape, SP. Higiene-Alimentar, 15(85): 69-74.
No hay comentarios:
Publicar un comentario