INFORMACIÓ EXTRETA DE LA WEB
http://www.casademont.es
Glúten: Tots els nostres productes estan exempts de gluten ja que no utilitzem cap ingredient ni additiu que procedeixi de cereals que en continguin.
Lactosa i derivats de la llet: Només el pernil curat i el pernil serrà estan exempts totalment de llet o derivats. Casademont els presenta en talls o per peça. Pel que fa a la resta de productes, n'hi ha que contenen lactosa o altres derivats de la llet com a ingredients i dels altres, encara que no en continguin, no podem garantir l’absència d’aquest tipus de derivats a causa de contaminacions creuades durant el procés d’elaboració.
Proteïnes de la llet: Només el pernil curat i el pernil serrà estan exempts totalment de llet o derivats. De la resta de productes, tenim diversos en els quals no s’utilitza la proteïna de la llet com a ingredient, encara que en la majoria s’utilitza la lactosa. Atès que durant el procés d’elaboració hi ha molts encreuaments entre els diferents productes, no podem garantir que els productes que no contenen proteïna de la llet en la seva composició n’estiguin totalment exempts.
Ou: Tots els nostres productes, excepte les truites, estan exempts d’ou o derivats. A més, podem assegurar que no hi ha possibilitat de contaminacions creuades amb l’ou durant el procés de fabricació
Làtex: En el procés de fabricació dels nostres productes, ja des de l’inici (desossament i poliment) i en diferents parts del procés, els nostres operaris utilitzen guants de làtex.
Fruita seca: Cap dels productes de la marca Casademont conté fruita seca per la qual cosa no hi ha risc per a les persones que tenen al•lèrgia o intolerància a aquest grup d’aliments. A més, podem assegurar que no hi ha possibilitat de contaminacions creuades amb fruita seca durant el procés de fabricació.
Soja: A Casademont utilitzem la soja com a ingredient en alguns productes. És per això que, excepte al pernil serrà, la resta de productes poden tenir o soja o traces de soja, que sempre declarem a la llista d’ingredients.
No hay comentarios:
Publicar un comentario