Venta de cargols i ous de cargol
http://www.cargolbover.com/
http://www.gastroteca.cat/es/ficha-dondecomprar/cargol-bover/
Video(min 3.35):http://www.tv3.cat/videos/3453651/Espai-Terra--01042011
Propietats nutricionals i indicacions segons: http://www.consumer.es/web/es/alimentacion/tendencias/2008/09/23/180154.php
Som productors de cargol.
La nostra granja està en funcionament des del 2005, és de cicle complet, és a dir, comencem amb la reproducció dels cargols i els cuidem fins que són òptims per al consum.
Venem a restaurants i a particulars i la nostra producció es basa en la qualitat.
L’espècie que criem és l’Hèlix Aspersa. A la nostra granja reproduïm les millors condicions perquè els cargols creixin i visquin bé des que neixen fins que són adults. Durant tot l’any venem cargol d’alta qualitat, amb la closca ben dura i amb la garantia d’una alimentació equilibrada i natural.
Estan perfectament purgats i llestos per cuinar. (font: http://www.cargolbover.com/)
VALOR NUTRICIONAL DEL CARGOL
Taula: Llista de nutrients per 100g de cargol en crú, sense clova evidentment. Les dades nutricionals estan obtingutdes per USDA National Nutrient Standard Reference, release 19 (2006) (Departament d'Agricultura d'Estats Units).
| Nutrients |
Units of measurement for nutrients
|
Nutrient content per 100 grams of snail
|
| Water |
g
|
79.20
|
| Energy |
kcalorie
|
90
|
| Energy |
kj
|
377
|
| Protein |
g
|
16.10
|
| Total lipid (fat) |
g
|
1.40
|
| Ash |
g
|
1.30
|
| Carbohydrate, by difference |
g
|
2.00
|
| Fiber, total dietary |
g
|
0.0
|
| Sugars, total |
g
|
0.00
|
| Minerals | ||
| Calcium, Ca |
mg
|
10
|
| Iron, Fe |
mg
|
3.50
|
| Magnesium, Mg |
mg
|
250
|
| Phosphorus, P |
mg
|
272
|
| Potassium, K |
mg
|
382
|
| Sodium, Na |
mg
|
70
|
| Zinc, Zn |
mg
|
1.00
|
| Copper, Cu |
mg
|
0.400
|
| Selenium, Se |
mcg
|
27.4
|
| Vitamins | ||
| Vitamin C, total ascorbic acid |
mg
|
0.0
|
| Thiamin |
mg
|
0.010
|
| Riboflavin |
mg
|
0.120
|
| Niacin |
mg
|
1.400
|
| Vitamin B-6 |
mg
|
0.130
|
| Folate, total |
mcg
|
6
|
| Folic acid |
mcg
|
0
|
| Folate, food |
mcg
|
6
|
| Folate, DFE |
mcg_DFE
|
6
|
| Vitamin B-12 |
mcg
|
0.50
|
| Vitamin B-12, added |
mcg
|
0.00
|
| Vitamin A, IU |
IU
|
100
|
| Vitamin A, RAE |
mcg_RAE
|
30
|
| Retinol |
mcg
|
30
|
| Vitamin E (alpha-tocopherol) |
mg
|
5.00
|
| Vitamin E, added |
mg
|
0.00
|
| Vitamin K (phylloquinone) |
mcg
|
0.1
|
| Lipids | ||
| Fatty acids, total saturated |
g
|
0.361
|
| 4:0 |
g
|
0.000
|
| 6:0 |
g
|
0.000
|
| 8:0 |
g
|
0.000
|
| 10:0 |
g
|
0.000
|
| 12:0 |
g
|
0.000
|
| 14:0 |
g
|
0.056
|
| 16:0 |
g
|
0.249
|
| 18:0 |
g
|
0.051
|
| Fatty acids, total monounsaturated |
g
|
0.259
|
| 16:1 undifferentiated |
g
|
0.048
|
| 18:1 undifferentiated |
g
|
0.211
|
| 20:1 |
g
|
0.000
|
| 22:1 undifferentiated |
g
|
0.000
|
| Fatty acids, total polyunsaturated |
g
|
0.252
|
| 18:2 undifferentiated |
g
|
0.017
|
| 18:3 undifferentiated |
g
|
0.000
|
| 18:4 |
g
|
0.015
|
| 20:4 undifferentiated |
g
|
0.000
|
| 20:5 n-3 |
g
|
0.119
|
| 22:5 n-3 |
g
|
0.099
|
| 22:6 n-3 |
g
|
0.000
|
| Cholesterol |
mg
|
50
|
| Other | ||
| Alcohol, ethyl |
g
|
0.0
|
| Caffeine |
mg
|
0
|
| Theobromine |
mg
|
0
|
| Carotene, beta |
mcg
|
0
|
| Carotene, alpha |
mcg
|
0
|
| Cryptoxanthin, beta |
mcg
|
0
|
| Lycopene |
mcg
|
0
|
| Lutein + zeaxanthin |
mcg
|
0
|
References:
Su, X. Q., Antonas, K. N., and Li, D. 2004. Comparison of n-3 polyunsaturated fatty acid contents of wild and cultured Australian abalone. International Journal of Food Sciences and Nutrition, 55(2): 149 - 154 .
Saldanha, T., Gaspar, A., Santana, D. M. da. N. 2001. Composition of meat from the snail (Achatina Fulica) produced in Iguape, SP. Higiene-Alimentar, 15(85): 69-74.


No hay comentarios:
Publicar un comentario